Stetoscoape
Tensiometre (0)
Stetoscoape pret < (10)
Stetoscoape pret > (5)
Dinamometru
Dinamometru (0)
Oftalmo - ORL - Dermato
Oftalmoscoape (0)
Otoscoape (1)
Dermatoscoape (0)
Laringoscoape (0)
Alte articole
Atele Cramer (3)
Goniometru (2)
Taliometru (2)
Garou (1)
Gulere cervicale (1)
    Produsele cumparate de pe site-ul nostru sunt distribuite la sediile d-voastra pentru comenzile din municipiul Bucuresti si prin posta sub forma de colet sau prin curierat cele din afara municipiului.
Intrucat buymed.ro reprezinta mai multe societati comerciale si firmele de curierat sunt diferite si se schimba pentru diferite categorii de produse.

    Din acest motiv dar si pentru a evita onorarea comenzilor facute de rau intentionati este esential sa comunicam cu d-voastra pentru stabilirea catorva detalii.

    Pentru achizitionarea aparatelor medicale ale caror preturi reprezinta sume importante veti fi contactati de un agent al firmei producatoare sau distribuitoare iar necesitatea deplasarii in zone indepartate ale tarii pentru instalare implica si cheltuieli de transport (distantele mai mari de 250 km de municipiul Bucuresti).

    Incercati in limita posibilitatilor in cazul produselor ieftine (consumabile, tipizate, instrumentar) sa faceti o comanda de minimum 500.000 lei din aceeasi categorie.In cazul in care nu se poate contactati-ne pentru a rezolva impreuna aceast problema.

    Va multumim mult si va dorim mult succes.
Script run for 0.01 seconds.
http://www.buymed.ro/